iii-forum-qca-medicina-privada-barcelona

Arriba un Nou Fòrum de Quirúrgica

Canviem de lloc. Els dos primers fòrums els vam celebrar a una escola de negocis (ESADE), doncs creiem que era la seu adient per parlar de temes estructurals de la societat  i de les condicions de soci. Vam repetir la segona edició, ja que va coincidir en el temps amb l’expansió important d’un grup sanitari, que comportava com així ha estat una modificació de les relacions entre companyies asseguradores, metges i clíniques.

Pel tercer fòrum vam canviar d’escola. Els dos socis fundadors de Quirúrgica vam fer els nostres estudis mèdics a una restaurada Universitat Autònoma de Barcelona que tenia la seva seu a l’Hospital de Sant Pau. L’Espai Modernista rehabilitat va resultar ser una seu fantàstica per parlar de futur i de noves receptes per aconseguir millorar  la medicina privada.

Ara toca harmonitzar!

Son temps nous, de gran transformació social i amb uns canvis que, o els encarem correctament o el futur de la Medicina Privada pot ser molt diferent a l’actual. A un canvi generacional important, s’hi afegeix una feminització del Cos Facultatiu que també obliga a parlar de conciliació laboral-familiar i no fer-ho tan sols des d’una vessant feminista. Com a segon tema, tampoc podem oblidar tot el canvi a que ens obliga la transformació digital de la societat.

Per aconseguir l’ambient idoni per tractar aquests dos temes no se’ns acudeix lloc millor que el Palau de la Música Catalana. A poc a poc i amb bona música estem treballant per aconseguir un Fòrum Nou, que compleixi les expectatives. Esperem que ens hi pogueu acompanyar.

Joan Torralba

Contenido elaborado por el equipo médico de Quirúrgica
One Comment
  1. Responder
    Sonia March

    Me ha gustado mucho la temática del fórum de este año. Felicidades. Espero poder estar presente en la jornada. Saludos
    Sònia March, dietista-nutricionista equipo del Dr. Guillem Cuatrecasas Endocrinologia i Nutrició

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *