El Dr. Raventós habla sobre el grupo Quirúrgica Cirujanos Asociados, en Televisió Sant Cugat

Después de la primera entrevista realizada al Dr. Torralba acerca de la patología de la hernia, seguimos con la serie de ocho entrevistas de la Televisió Sant Cugat.

Este es el turno del Dr. José María Raventós que fue entrevistado para conocer más detalles del grupo Quirúrgica.

Quirúrgica se fundó hace 30 años en Barcelona, basándose en un nuevo modelo único en el país, que combina lo mejor de la medicina pública y lo mejor de la privada. Realizamos más de 4.500 intervenciones anuales en el área de la cirugía general.

No te pierdas la entrevista:

¡Permanece atento; próximamente compartiremos la tercera entrevista!

Contenido elaborado por el equipo médico de Quirúrgica
One Comment
    • Claudia

    • 26 julio, 2016

    Fa uns anys el Dr. Raventós hem va operar de tiroides i he de d’estacar el tracte i la seva professionalitat. La operació va anar molt be i hem vaig recuperar molt ràpid.
    Avui l’he escoltat en aquet vídeo i he de destacar que he recordat les visites prèvies i posteriors a l’operació i totes les seves explicacions. També recordo amb molt de carinyo el dia de l’operació on va tenir un tracte molt humà i posteriorment com va dedicar temps a xerrar amb la meva família.
    L’equip del Dr. Raventós està format per un tipus de metge diferent, amb una gran sensibilitat pel malalt i la seva situació. Sempre que algú de la meva família o amics necessitem operar-nos no tinc cap dubte de on hem d’anar. Són molt bona gent.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *